Behöver du stöd i ditt liv just nu? Eller är du nyfiken på att upptäcka något nytt, att vakna till nya insikter i ditt liv?

Enandu vill erbjuda dig en trygg plats dit du kan komma för att kunna berätta om ditt liv, dina reflektioner och tankar, dina rädslor och sorger, din lust och nyfikenhet. 

Först vill jag berätta om vad terapi, för mig, betyder. Det innebär att skapa ett rum för lyssnande där läkning kan ske. Med läkning menar jag att du ska kunna må bättre och därigenom kunna möta och delta i livet och kunna känna glädjen av att få finnas till.
Dessutom handlar det om att göra sig av med falska uppfattningar / identiteter / livsåskådningar.

Jag använder mig av ett tankesätt, en teori som jag kallar Integrerande terapi. 

Det innebär att jag använder mig av olika kunskapstraditioner inom psykologi och integrerar teori och praktik för att kunna jobba med dig på ett så följsamt sätt som möjligt. 

Det vi eftersträvar är klarhet när det gäller förmågan att uppleva livet.
En klarhet i hur du använder ditt psyke/tanke/fantasi, din förmåga att känna in och använda din kropp, hur du tillåter känslor och använder dig av dem och din förmåga att vara i stillhet. 
Hur har du det när du är ensam? Hur har du det i relation med din omgivning, andra människor och vårt samhälle?
Hur har du det i relationen med livet?

Medveten andning och avslappning är central i den terapi jag använder mig av.

Hör av dig för att boka ett gratis informationssamtal - daniel@enandu.se / 0709-225616. 

Du som hör av dig bör vara motiverad för terapi och vara medveten om att det krävs energi och eftertanke för att skapa ett bra samarbete och skapa en tillitsfull relation.
Det jag menar helt enkelt är att du ska vara inriktad på samarbete i att våga skapa en relation som blir bärande och det sker över tid. 
För det är bara när vi fullt litar på varandra som läkning sker och då sker det väldigt varsamt, på det sätt att du alltid är trygg i det som sker.

Enandu vill ge alla rätten till sin egen kropp, sinne, medvetande. Rättvisa betyder för Enandu att alla har rätt till sin egen kropp och sitt egna medvetande och att fullt ut lära känna dess potential.

Hör av dig så kan vi tillsammans avgöra om jag skulle kunna vara rätt terapeut för dig.
Med tacksamhet, Daniel Josephson


Enandu erbjuder:
Integrerande terapi & meditation              individuell prissättning (1,5 timma)
Jag integrerar samtalsterapi med djupavslappning, andningstekniker, meditation/mindfulness för att leda dig närmare dina kroppsförnimmelser och dina känslor. Sedan guidar jag dig vidare genom dessa kroppsförnimmelser, bilder och minnen med mera för att du ska nå insikt och läkning av trauman, konflikter med mera.
Integrerande terapi & meditation -Session       Donation (du ger det som känns rätt)
Dessa sessioner finns för dig som vet att du kan integrera dina upplevelser väl och vill utforska vilken typ av guidning jag kan ge just dig utifrån var du befinner dig just nu. Du hör av dig för ett kort samtal kring vad du vill fokusera på och vi kommer överens om fortsatt möte. Du är mogen, nyfiken, ansvarsfull och ger och tar emot utifrån ett intuitivt och hjärtligt förhållningssätt. 

Holotropisk session                        1000kr inkl. moms / session (3 timmar)
”Holos” kommer från grekiskan och betyder hel och tropisk från latinets ”trepein” som betyder rörelse emot. I denna session närmar vi oss alltså din ”helhet” genom djupandning till musik, riktad kroppsterapi och bildarbete. Denna kraftfulla metod kan göras individuellt såväl som i grupp.
                     
Självklart har jag tystnadsplikt.

Jag finns hos Lilla Risåsgatan 20, på HR-center, ett stenkast från hållplatsen Prinsgatan i Göteborg.
Kontakta mig om du vill se mer av den du är: daniel@enandu.se / 0709-225616.
Jag tillämpar individuell prissättning för att försöka ge alla möjligheten att prova på terapi. 
Minsta belopp är dock 300 kr / timma - via Skype 200 kr / timma.

Välkommen till en annan du!
Daniel Josephsonmailto:daniel@enandu.seintegrerande_terapi_%26_meditation.htmlintegrerande_terapi_%26_meditation.htmlholotropisk_andning.htmlmailto:daniel@enandu.seen_annan_du_files/en_annan_du__.jsshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2shapeimage_3_link_3shapeimage_3_link_4

daniel@enandu.se

0709-225616