Integrerande terapi & meditation

 
Integrerande terapi & meditation är en integrering mellan effektfulla terapeutiska metoder som siktar på ”traumarelease” och meditativt varande och acceptans.
Vad är tankar och hur fylls de med mening? Vad innebär det att ha en kropp och vad är sensualitet/sexualitet?
Vad är känslor, vilken funktion fyller skratt och gråt? Vad innebär andlighet och andliga upplevelser? Vad är intuition? Vad är min plats i samhället, i det kollektiva, på den här planeten? 
Vad väcker dessa frågor för reaktioner / svar i dig? 
Självkännedom innebär att få tillgång till sin intuitiva medfödda kraft och naturliga självläkningsförmåga, där förståelsen för sammanhang blir allt större. 
Jag har läst en treårig YH-certifierad grundutbildning i psykoterapi via Niarte institutet och Delphi institutet som har fördjupat min insikt till att dagens samhälle kräver ett nytt sätt att arbeta terapeutiskt med en integrativ utgångspunkt.
Ett synsätt där olika terapeutiska skolor kan fungera kompletterande och där transpersonell teori ger utrymme för att utforska det som kan anses ligga bortom personligheten.
Transpersonell syftar på upplevelser bortom det personliga, där känslan av själv transcenderas till att tillhöra något större, mer omfattande och mer meningsfull verklighet. Intresset ligger på att forska, undersöka och kartlägga mystiska och andliga upplevelser och processer. 
Transpersonell psykologi vilar på ett vetenskapligt förhållningssätt fri från ideologiska och religiösa trossystem.
Hos mig får du i en trygg miljö chansen att utforska vad som ligger bakom din problematik och jag guidar dig till en större självkännedom där det terapeutiska syftet är att kunna njuta av livet och samtidigt möta livets svårigheter.
Med integrerande terapi & meditation så använder jag samtalet och avslappning som grund och intuitivt integrerar jag sedan guidning genom minnen, tankar & känslor, bildskapande, mindfulness, andningsmetod.
Ibland finns utrymme för att känna in kroppens smärtor och/eller lust och låta känslor få komma fram och ibland kan det finnas mer behov för en acceptans kring känslan eller tankarna och en chans att stanna upp och slappna av.
Att bli medveten om vem/vad du är.
Nyfiken? Kontakta mig för ett gratis informationssamtal.
Pris: 700kr inkl. moms / session (1,5 - 2 timmar) 
daniel@enandu.se / 0709-225616


http://www.niarte.nu/http://www.delphiinstitutet.semailto:daniel@enandu.seintegrerande_terapi_&_meditation_files/en_annan_du__.jsshapeimage_4_link_0shapeimage_4_link_1shapeimage_4_link_2

daniel@enandu.se

0709-225616